Barbecuen mag van Pierre

Lijnen en diëten vormen een onuitputtelijke bron om over te discussiëren. Bijvoorbeeld of het nu moeilijker of makkelijker is om te lijnen met mooi weer. Stomme vraag vind ik persoonlijk. In de winter maak je stampot met worst of wildragout. Lekker met rode wijn. Zware kost met veel vet. Zie daar maar eens mee af te vallen!

In de zomer eet je groente van het seizoen. Veel sla, tomaat, courgette. Straks weer uit eigen tuin. Lekker met vlees op de barbecue. Dan gaat afvallen vanzelf. Mits je daar niet elke dag lekkere frietjes en bergen brood met kruidenboter bij eet.

Hoe je ook tijdens de barbecue verstandig met calorieën om kan gaan beschrijft voedingsadvies bureau De Winter.

http://www.vlees.nl/algemeen/nieuws/bericht/juni/bbq-eigenlijk-best-gezond/

Het beste advies is echter om Pierre Dukan te volgen en je te beperken tot de eiwitten. Dus veel vlees, vis en garnalen zonder friet en zonder brood. En zonder vette sauzen! Geniet!

20130618-133946.jpg

Advertenties

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s