Deze week mag ik elke dag een een verhaal herbloggen dat veel gelezen is in het afgelopen jaar. Dit keer een die vooral door studentjes veel is gelezen. Alweer geen blijvertjes. Maar ik ben wel super trots op mijn zoon die zo’n feestje organiseert met zijn vrienden. Achthonderd man en vrouw swingend in een zwembad.

Margo Vonk's Blog

Feestje Feestje in een zwembad met 800 man.

Zomaar een kind thuis op maandagavond. Gezellig. Onze jongste heeft dit weekend de auto geleend. Hij organiseert met zijn vriendjes een keer in het jaar een feestje in een zwembad en daar moet veel voor heen en weer gereden worden. Een disco in een zwembad. Lijkt een beetje op bowlen met discolampen. Alleen staan bij Aquavaganza ruim 800 studenten in het water met een pilsje en komen er twee vrachtwagens aan te pas om de disco en de lichtinstallatie op te bouwen. Serieus feestje dus.

De eerste keer vonden we het maar niets. Al die drank en die jongeren in het water. Gelukkig wordt het goed geregeld. Het zwembad zorgt voor de veiligheid en de studenten voor andere uitwassen. Dit jaar zijn er ongeveer twee mensen uitgezet. Drugs kunnen echt niet. De mannen drinken de hele nacht niet. Tenslotte moet er iemand nuchter…

View original post 81 woorden meer