Wat een vreemde uitdrukking: ‘Laatste nieuws’.
De laatste tijd gebeuren er zoveel nieuwe dingen, dat het begrip ‘nieuw’ al heel snel oud lijkt. Maar dat voelt natuurlijk niet zo voor alle nieuwe ontwikkelingen.

  

Oud nieuws

Het oudste nieuws is dat mijn boek Waar lopen de schapen? af is. Ik heb een flinke stapel klaar liggen om te versturen naar iedereen die het boek heeft gekocht. Het is echt net zo mooi geworden als ik dacht. Maar dat kan ook niet anders. De verhalen van herders zijn nu eenmaal zeer inspirerend. En schapen ook en het boek staat barstensvol met schapen. Schitterende foto’s van Suze, mijn nicht.

Ik wil later herder worden

De comeback van de herder

Een van de laatste stukjes tekst die ik aan het boek heb toegevoegd is een citaat op de achterflap. Een 11-jarig meisje wist na het aanhoren van de verhalen zeker wat ze wilde worden. Zo inspirerend zijn de vrhalen van deze moderne herders. Dat is het thema van het boek en het thema van het boekenfeest.

Vernissage

Samen met familie, vrienden, de herders uit het boek en iedereen die iets met het boek heeft te maken, vieren we dat het boek af is. Het eerste boek wordt aan een bijzonder iemand gegeven. Wie is nog even geheim. Datum en plek zijn wel al bekend. Op 26 augustus mogen we in de schaapskooi in Bergen een feestje organiseren. Wil je er bij zijn? Stuur dan een berichtje (margo.vonk@gmail.com). De eerste boeken worden daar verspreid.

Boeken verzenden

Na de vernissage worden de boeken verstuurd naar de kopers. Nog even wachten dus voor ook voor de kopers het boek ‘oud nieuws’ is.