De maand januari was voor mij een spannende maand. Geen werk. Wel op zoek.

img_7861

Heel veel nieuwe contacten – vooral met recruiters – en tips. Voor het eerst sinds tijden niet alleen maar nietszeggende afwijzingsbrieven. Die heb ik ook gekregen. Veel. Logisch, als je met hagel schiet… Maar gelukkig liet ik me daar niet door afleiden. De gesprekken via de recruiters liepen goed en leken veelbelovende volgende stappen te geven.

Daarnaast bouw ik verder aan mijn eigen bedrijf: Atelier in Buren krijgt steeds meer volgers. Ook fijne afleiding geven de workshops met schilderen en vilten. Ik verveel me niet snel. Ik moet echt moeite doen om ook energie in de moestuin te stoppen – zodat we eindelijk weer eens van eigen oogst kunnen leven.

In februari is alles ineens weer anders. Op maandag half vier een telefoontje: ‘Kun je morgenochtend 9 uur beginnen?.’ Ben ik ineens weer aan het werk bij NVWA. Van nummer 11 naar nummer 10!

Een klein wonder voor mij. Heel erg fijn. Voorlopig heb ik er een uitdaging bij – hoe combineer ik een eigen bedrijf met een full time baan. Én een moestuin. Ik denk dat het gaat lukken – dankzij de zon. Met zoveel extra energie kan ik bergen verzetten.