Over Margo

Schilderen geeft plezier — En schrijven ook.

— Laat vooral ook even weten hoe je me hebt gevonden. Het is echt heel leuk om een reactie te krijgen op een blog! —

Schrijven: Lees met me mee en geniet. Ik schrijf een boek over schaapherders en af en toe laat ik een stukje van het boek zien in een blog. Of schrijf ik wat ik tegen kom op mijn tocht om het boek te schrijven. Blijf op de hoogte door mijn nieuwsbrief. Het boek is af in mei, maar je kunt het nu al bestellen. Bestel (en koop) het boek nu en krijg €5,00 korting.

Schilderen: Kijken naar en genieten van wat van waarde is, maakt me gelukkig. Door te tekenen en te schilderen lukt het om dat geluk vast te houden. Tekenen en schilderen doe ik al mijn hele leven. Sinds kort steeds vaker met meer mensen. Ik houd ervan om samen te schilderen. Het brengt je op nieuwe ideeën en je leert van elkaar. Iedereen heeft zijn eigen stijl en zijn eigen wijze! Kom maar eens kijken en meeschilderen. En als je het nog niet geprobeerd hebt, leer ik je gewoon om het te doen!

Volg me anders gewoon via mijn nieuwsbrief.

In mijn normale leven
Overdag ben ik meestal gewoon aan het werk. Beleidswerk in de agrarische sector. Op dit moment op zoek naar een leuke klus. Kijk anders even op mijn LinkedIn profiel.

 

Zelfportret met een wijntje.
Zelfportret met een wijntje.
 

Wil je op de hoogte blijven via de nieuwsbrief? Schrijf je dan hier in.

Oud nieuws, maar daarom niet minder leuk. De oude brieven vind je hier.
Wat anderen vinden van mijn blogs: nominatie voor de blog award 2013 Banner Winnaar #mbaward13 En de Liebster blog award.

Een nominatie om trots op te zijn. Hoop ik.
Een nominatie om trots op te zijn.
Hoop ik.

Er zijn trouwens ook heel veel blogs die ik leuk vind om te volgen. Als het goed is zie je er een paar staan in de zijbalk.

Advertenties

15 gedachtes over “Over Margo

  1. Via jouw like om mijn blog ben ik hier beland. Waar ik begin met; Ik schrijf zoals ik praat, ik ben geen schrijver, maar een opschrijver beland ik op jouw blog.
    Je schrijft over de hoorbare Rrr die heb ik ook; geboren/getogen in Vlaardingen en ook gewoond in Leiden.
    Zo weet ik nog steeds niet of je zegt; “wil jij het zout doorgeven of wil je de zout doorgeven” Is het nou Het zout of De zout? 😉

  2. Leuk leuk, Margo! Ik heb je ‘gevonden’ via de fb groep ‘columns en korte verhalen’, ben daar zelf ook lid van! Een genot om je stukjes te lezen. Zelf schrijf, lees en lees regelmatig ‘proef’ en schilder ook! Hopelijk vind jij het ook leuk ‘mijn schrijfsels’ te lezen op onderstaande link 😀

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s