Margo Vonk's Blog

Schilder een verhaal

Over Margo

Schilderen geeft plezier — En schrijven ook.

Schrijven:

Lees met me mee en geniet. Ik heb een boek geschreven over schaapherders: Waar lopen de Schapen?  en een prentenboek: De gelaarsde kat op de Witte Schuur. En nu schrijf ik een boek over dierenartsen: Dierenarts&Verhaal.

Of schrijf met me mee. Ik geef schrijfworkshops, bijvoorbeeld in Geldermalsen. En schrijftips op Facebook.

Schilderen:

Teken of schilder met me mee. Ik schilder zelf, maar vind het ook leuk om les te geven of samen te schilderen. Het brengt je op nieuwe ideeën en je leert van elkaar. Iedereen heeft zijn eigen stijl en zijn eigen wijze! Kom maar eens kijken en meeschilderen. Tips vind je ook op Facebook. En als je het nog niet geprobeerd hebt, leer ik je gewoon om het te doen!

Wil je een origineel cadeau? Laat dan je vriend of vriendin door mij schilderen op unieke wijze. Gegarandeerd succes!

In mijn normale leven
Overdag ben ik meestal gewoon aan het werk. Beleidswerk in de agrarische sector. Op dit moment op zoek naar een leuke klus. Kijk anders even op mijn LinkedIn profiel.

 

Zelfportret met een wijntje.
Zelfportret met een wijntje.

— Laat vooral ook even weten hoe je mij hebt gevonden. Het is echt heel leuk om een reactie te krijgen op een blog! —

Meer weten? Volg me via mijn nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte? Schrijf je hier in.

Oud nieuws, maar daarom niet minder leuk. De oude brieven vind je hier.

Er zijn trouwens ook heel veel blogs die ik leuk vind om te volgen. Als het goed is zie je er een paar staan in de zijbalk.

15 gedachten over “Over Margo

  1. Via jouw like om mijn blog ben ik hier beland. Waar ik begin met; Ik schrijf zoals ik praat, ik ben geen schrijver, maar een opschrijver beland ik op jouw blog.
    Je schrijft over de hoorbare Rrr die heb ik ook; geboren/getogen in Vlaardingen en ook gewoond in Leiden.
    Zo weet ik nog steeds niet of je zegt; “wil jij het zout doorgeven of wil je de zout doorgeven” Is het nou Het zout of De zout? 😉

  2. Leuk leuk, Margo! Ik heb je ‘gevonden’ via de fb groep ‘columns en korte verhalen’, ben daar zelf ook lid van! Een genot om je stukjes te lezen. Zelf schrijf, lees en lees regelmatig ‘proef’ en schilder ook! Hopelijk vind jij het ook leuk ‘mijn schrijfsels’ te lezen op onderstaande link 😀

Reageer!